Pregunta'ns
Matalassos Medicinals / Terapèutics

Matalassos Medicinals / Terapèutics

Matalassos de gamma mèdica i els seus beneficis

                           

Els matalassos de gamma mèdica, també coneguts com a matalassos medicinals o matalassos terapèutics, són matalassos especialment dissenyats i recomanats per a persones que pateixen algun tipus de molèstia, malaltia o patologia a l'esquena o en les seves articulacions, ja sigui diagnosticada o no, ajudant a millorar el seu descans i la seva qualitat de vida. (Sempre el primer que cal fer és anar a un especialista, nosaltres som experts en descans, però un diagnòstic sol el pot fer un metge).

Moltes de les molèsties en la zona dorsal, lumbar i cervical, són provocades per una mala postura en hores de treball, excessos d'esforç físic o sobrecàrregues, però en moltes ocasions, aquestes molèsties són provocades a causa de postures incorrectes de la columna durant les hores de somni. Un matalàs inadequat o en mal estat pot agreujar aquestes molèsties, o fins i tot derivar en patologies majors o en molèsties cròniques.

És molt important l'elecció correcta d'un matalàs adequat a les nostres necessitats, que cuidi la nostra columna, i per descomptat, els nostres músculs, ossos i articulacions, la inversió és minúscula, comparada amb els beneficis que ens aportarà a mitjà i llarg termini, ja que aquests matalassos milloren significativament la qualitat del nostre descans, ja sigui per la seva estructura de fabricació, pels tractaments que s'apliquen als seus teixits, o per tots dos.

Hi ha 11 productes.

Veient 1-11 de 11 producte(s)

Filtres actius

Referència: COLCHON VISCO SANEX

Matalàs Visco Sanex Antibacterial

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Opinions 

Fermesa: Mitjana-alta Nucli: Viscoelàstica + HR + El tractament SANEX ANTIBACTERIAL, que et donarà higiene i benestar per al teu descans. Altura: 28cm. Anti àcars i anti bacteris, gràcies al tractament higienic SANEX que incorpora el teixit. 

Preu 139,10 € Preu regular 214,00 €
Més
En estoc

Referència: COLCHON SANITARIO HR

Marca: Duérmete

Matalàs HR Sanitari

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Opinions 

Fermesa: Mitjana-alta. Nucli: HR de gran densitat. Altura: 15cm. Funda rentable sanitària impermeable, transpirable i ignífuga. Anti àcars i anti bacteris.

Preu 143,93 € Preu regular 179,92 €
Més
En estoc

Marca: Duérmete

Matalàs Viscoelàstic Fisiocare Celliant

star star star star star
9 Opinions 

Fermesa: Mitjana, amb màxima adaptabilitat i efecte núvol. Nucli: Viscoelàstica amb soia 80kg/m3 + HR perfilat. Altura: 25cm. Antiácaros i antibacterias. Tractament Celliant en teixit, recomanat per a persones amb problemes d'esquena, patologies en les articulacions, i apte per a llits articulats.

Preu 316,42 € Preu regular 395,52 €
Més
En estoc

Marca: Duérmete

Matalàs Viscoelàstic Fisio Sport Celliant

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Opinions 

Fermesa: Mitjana, amb màxima adaptabilitat i eliminació dels punts de pressió. Nucli: Viscoelàstica amb soia 80kg/m³ + HR perfilat. Altura: 30cm. Antiàcars i antibacteris. Tractament Celliant en teixit, recomanat per a esportistes habituals, persones amb problemes d'esquena, lumbàlgies, patologies o molèsties a les articulacions i per a persones que...

Preu 357,46 € Preu regular 446,83 €
Més
En estoc

Marca: Duérmete

Matalàs Viscoelàstic Grand Luxe

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Opinions 

Fermesa: Mitjana-suau (efecte núvol) Topper: Viscoelàstica amb grafè. Pillow: Viscoelàstica amb grafè. Nucli: Viscoelàstica + HR. Altura: 40cm. Anti àcars i antibacteris.

Preu 430,27 € Preu regular 614,68 €
Més
En estoc

Referència: COLCHÓN GRAND ROYAL

Marca: Duérmete

Matalàs de Luxe Grand Royal

star star star star star
5 Opinions 

10 Anys de garantia Fermesa: Nucli d'alta fermesa amb topper de gran acolliment amb efecte núvol. Nucli: Viscoelàstica amb gel + molls ensacats.  Topper Viscoelàstica amb gel + fibres antialérgicas. Altura: 34cm. Antiácars i antibacteris.  Teixit viscosa 100% natural.

Preu 531,82 € Preu regular 664,77 €
Més
En estoc