Matalassos Medicinals / Terapèutics

Matalassos Medicinals / Terapèutics

Matalassos de gamma mèdica i els seus beneficis

                           

Els matalassos de gamma mèdica, també coneguts com a matalassos medicinals o matalassos terapèutics, són matalassos especialment dissenyats i recomanats per a persones que pateixen algun tipus de molèstia, malaltia o patologia a l'esquena o en les seves articulacions, ja sigui diagnosticada o no, ajudant a millorar el seu descans i la seva qualitat de vida. (Sempre el primer que cal fer és anar a un especialista, nosaltres som experts en descans, però un diagnòstic sol el pot fer un metge).

Moltes de les molèsties en la zona dorsal, lumbar i cervical, són provocades per una mala postura en hores de treball, excessos d'esforç físic o sobrecàrregues, però en moltes ocasions, aquestes molèsties són provocades a causa de postures incorrectes de la columna durant les hores de somni. Un matalàs inadequat o en mal estat pot agreujar aquestes molèsties, o fins i tot derivar en patologies majors o en molèsties cròniques.

És molt important l'elecció correcta d'un matalàs adequat a les nostres necessitats, que cuidi la nostra columna, i per descomptat, els nostres músculs, ossos i articulacions, la inversió és minúscula, comparada amb els beneficis que ens aportarà a mitjà i llarg termini, ja que aquests matalassos milloren significativament la qualitat del nostre descans, ja sigui per la seva estructura de fabricació, pels tractaments que s'apliquen als seus teixits, o per tots dos.

Hi ha 8 productes.

Veient 1-8 de 8 articles(s)
Filtres actius

Referència: LUNADUE90190

Marca: Barcelona Confort

Matalàs HR Sanitari

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Fermesa: Mitjana-alta. Nucli: HR de gran densitat. Altura: 15cm. Funda rentable sanitària impermeable, transpirable i ignífuga. Anti àcars i anti bacteris.

Preu 174,47 € Preu base 249,24 €
Més
En stock

Referència: VISCODORSAL

Marca: Barcelona Confort

Matalàs Viscoelàstic Viscodorsal

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Fermesa: Mitjana, amb màxima adaptabilitat i efecte núvol. Nucli: Viscoelàstica amb soia 80kg/m3 + HR perfilat. Altura: 20cm. Antiácaros i antibacterias. Tractament Celliant en teixit, recomanat per a persones amb problemes d'esquena, patologies en les articulacions, i apte per a llits articulats.

Preu 229,82 € Preu base 383,04 €
Més
En stock

Matalàs Viscoelàstic Celliant Premium

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Fermesa: Mitjana, amb màxima adaptabilitat i efecte núvol. Nucli: Viscoelàstica HD + HR perfilat. Altura: 26cm. antiàcars i antibacterians i Hipoal·lergogen Tractament Celliant en teixit, recomanat per a persones amb problemes d'esquena, patologies en les articulacions, i apte per a llits articulats.

Preu 536,70 € Preu base 894,50 €
Més
En stock
Pregunta'ns