Le informamos que nuestro horario comercial es de lunes a viernes de 10 a 19, y viernes de 10 a 16
Matalassos Medicinals / Terapèutics

Matalassos Medicinals / Terapèutics

Matalassos de gamma mèdica i els seus beneficis

                           

Els matalassos de gamma mèdica, també coneguts com a matalassos medicinals o matalassos terapèutics, són matalassos especialment dissenyats i recomanats per a persones que pateixen algun tipus de molèstia, malaltia o patologia a l'esquena o en les seves articulacions, ja sigui diagnosticada o no, ajudant a millorar el seu descans i la seva qualitat de vida. (Sempre el primer que cal fer és anar a un especialista, nosaltres som experts en descans, però un diagnòstic sol el pot fer un metge).

Moltes de les molèsties en la zona dorsal, lumbar i cervical, són provocades per una mala postura en hores de treball, excessos d'esforç físic o sobrecàrregues, però en moltes ocasions, aquestes molèsties són provocades a causa de postures incorrectes de la columna durant les hores de somni. Un matalàs inadequat o en mal estat pot agreujar aquestes molèsties, o fins i tot derivar en patologies majors o en molèsties cròniques.

És molt important l'elecció correcta d'un matalàs adequat a les nostres necessitats, que cuidi la nostra columna, i per descomptat, els nostres músculs, ossos i articulacions, la inversió és minúscula, comparada amb els beneficis que ens aportarà a mitjà i llarg termini, ja que aquests matalassos milloren significativament la qualitat del nostre descans, ja sigui per la seva estructura de fabricació, pels tractaments que s'apliquen als seus teixits, o per tots dos.

Hi ha 12 productes.

Veient 1-12 de 12 producte(s)

Filtres actius

Referència: DORSAL PLUS

Matalàs Dorsal Plus Bioceramic

Fermesa: Mitjana. Nucli: HR densitat mitjana-alta. Altura: 18cm. Antiàcars y antibacteris. Teixit bioceràmic, que millora el nostre descans.

Preu 158,83 € Preu regular 226,90 €
Més
En estoc

Referència: COLCHON SANITARIO HR

Marca: Duérmete Online

Matalàs HR Sanitari

Fermesa: Mitjana-alta. Nucli: HR de gran densitat. Altura: 15cm. Funda rentable sanitària impermeable, transpirable i ignífuga. Anti àcars i anti bacteris.

Preu 162,10 € Preu regular 190,71 €
Més
En estoc

Marca: Duérmete Online

Matalàs Viscoelàstic Fisiocare Celliant

0 1 2 3 4 9 Review(s) 

Fermesa: Mitjana, amb màxima adaptabilitat i efecte núvol. Nucli: Viscoelàstica amb soia 80kg/m3 + HR perfilat. Altura: 25cm. Antiácaros i antibacterias. Tractament Celliant en teixit, recomanat per a persones amb problemes d'esquena, patologies en les articulacions, i apte per a llits articulats.

Preu 401,42 € Preu regular 472,25 €
Més
En estoc

Marca: Duérmete Online

Matalàs Viscoelàstic Fisio Sport Celliant

Fermesa: Mitjana, amb màxima adaptabilitat i eliminació dels punts de pressió. Nucli: Viscoelàstica amb soia 80kg/m³ + HR perfilat. Altura: 30cm. Antiàcars i antibacteris. Tractament Celliant en teixit, recomanat per a esportistes habituals, persones amb problemes d'esquena, lumbàlgies, patologies o molèsties a les articulacions i per a persones que...

Preu 419,59 € Preu regular 493,64 €
Més
En estoc

Referència: COLCHÓN DUBAI XL

Marca: Duérmete Online

Matalàs de Luxe Dubai XL

0 1 2 3 4 6 Review(s) 

10 Anys de garantia Fermesa: Nucli d'alta fermesa amb topper de gran acolliment amb efecte núvol. Nucli: Viscoelàstica amb gel + molls ensacats.  Topper Viscoelàstica amb gel + fibres antialérgicas. Altura: 33cm. Antiácars i antibacteris.  Teixit viscosa 100% natural.

Preu 458,03 € Preu regular 704,66 €
Més
En estoc