ZONES DE LLIURAMENT

                                    

Tots els nostres productes es poden lliurar a qualsevol punt de Catalunya. 

Tots els enviaments amb muntatge estàn limitats a les zones de: Catalunya, Aragó y Comunitat Valenciana (excepte província d'Alacant).

        


TERMINIS DE LLIURAMENT

 

Matalassos: 

   

Lliurament URGENT: 24-48 Hores hàbils.

Lliurament amb muntatge: 2-5 Dies hàbils.

Lliurament amb muntatge + retirada de matalàs antic: 2-5 Dies hàbils.

** En zones allunyades de nuclis urbans es pot demorar 2-3 dies més, no superant mai el termini màxim de 8 dies hàbils.

          

Somiers y bases entapissades: 

     

Lliurament URGENT: 24-48 Hores hàbils.

Lliurament amb muntatge: 2-5 Dies hàbils.

  ** En zones allunyades de nuclis urbans es pot demorar 2-3 dies més, no superant mai el termini màxim de 8 dies hàbils

Canapès abatibles: 

                  

Lliurament amb muntatge: 2-5 Dies hàbils. (El servei es realitza amb el nostre transport especialitzat de muntatge propi)

** En zones allunyades de nuclis urbans es pot demorar 2-3 dies més, no superant mai el termini màxim de 8 dies hàbils.Excepte a Balears, on els lliuraments es fan entre 8 i 15 dies hàbils. 

        

Coixins i complements:

    

24-48 Hores hàbils. 

        

Geriatría y llits articulats: 

                 

Lliurament amb muntatge: 2-5 Dies hàbils. (El servei es realitza amb el nostre transport especialitzat de muntatge propi)

** En zones allunyades de nuclis urbans es pot demorar 2-3 dies més, no superant mai el termini màxim de 8 dies hàbils.Excepte a Balears, on els lliuraments es fan entre 8 i 15 dies hàbils. 

                         

Els terminis de lliurament estàn indicats en dies laborables (de Dilluns a Divendres) i començaran a comptar des de la confirmació del pagament de la seva comanda.

* En campanyes puntuals com Black Friday o Dia Sense IVA el termini de lliurament pot veure's incrementat en 24-48 hores més, a causa de la gran quantitat d'enviaments que es realitzen en aquests dies a nivell nacional, cosa que alenteix lleugerament a les empreses de transport urgent (a totes).

                  

INFORMACIÓ SOBRE ELS LLIURAMENTS

El preu dels productes inclou impostos i transport, a més, en alguns dels nostres productes està inclosa la pujada a domicili i el muntatge.

 

RECEPCIÓ DE LA COMANDA:

                                              

L'agència de transports efectuarà els enviaments de dilluns a divendres en horari de demà o de tarda (depenent de la ruta de repartiment establerta per a la seva població),i en ser agències de paqueteria, no avisen abans d'anar, excepte les excepcions que s'indiquen per a enviaments amb muntatge o en els quals es requereixi contactar amb el client primer per a coordinar el lliurament. 

En tots els casos, l'adreça de lliurament serà la que el comprador ens ha facilitat en el moment de tramitar la comanda.

En les comandes que incloguin únicament coixins, matalassos al buit individuals, articles per a bebè, roba de llit, capçals, poufs, somiers individuals, potes per a bases, matalassos individuals i altres articles o accessoris, l'agència de transports no avisarà abans de realitzar el lliurament. No obstant això, si no es troba a casa en el moment de rebre la mercaderia, els transportistes li deixaran una notificació amb un telèfon de contacte per a acordar un nou lliurament. 

En el cas que el producte arribés amb algun tipus de desperfecte ha de fer-lo constar en l'albarà del repartidor, i enviar a Barcelona Confort fotos d'aquests desperfectes, per a poder solucionar qualsevol incidència. Per als lliuraments amb servei d'instal·lació o muntatge, han de revisar-se els productes abans que el muntador/és marxin del seu domicili, perquè puguin fotografiar aquests desperfectes i poder reemplaçar-los en el cas que procedís. 

 

TIPUS DE LLIURAMENTS:

Enviament express: gairebé tots els productes es lliuren en el domicili, encara que determinats productes es lliuraran a peu de carrer, sense pujada a domicili (normalment quan no hi ha ascensor o el producte no cap a l'ascensor). En el moment del lliurament, revisi la mercaderia davant els transportistes i comprovi que és exactament el que vostè va demanar (mesura, acabat...). També haurà de verificar que la mercaderia no està danyada, i comunicar a Barcelona Confort qualsevol anomalia o incidència per a poder resoldre-la com més aviat millor.

Servei de pujada a domicili amb muntatge: A més dels matalassos, somiers i bases, alguns productes que vénen en kit, com per exemple els canapès abatibles, requereixen un muntatge, per això des de Barcelona Confort oferim aquest servei extra per a tots els productes que per les seves dimensions o naturalesa, requereixin muntatge. El servei inclou la pujada al domicili del producte i el seu posterior muntatge per professionals del sector

El servei de transports no està autoritzat a pujar o baixar cap article per la façana o l'exterior de l'habitatge. Tampoc utilitzaran ni corrioles ni mecanismes similars per a elevar o lliscar els productes per les escales o altres espais interiors de l'habitatge. D'aquesta manera, és responsabilitat del client comprovar que els articles es podran instal·lar en el lloc desitjat o retirar fins al carrer.

El client serà responsable de comprovar que els articles caben per les zones de pas fins al lloc desitjat, tant per al servei de pujada a domicili com el de retirada. En cas de no ser així, pot optar a un servei addicional de pujada o baixada per la façana mitjançant grua. El cost d'aquest servei es calcularà per a cada cas en particular quan sigui sol·licitat pel client, i en el cas que el client estigui interessat a contractar el servei, aquest servei el proporcionarà directament la plataforma logística al client, fent-se càrrec del seu cost aquest últim (client).

Retirada de productes antics. El client té l'opció de contractar la retirada de productes antics, únicament matalassos. No es retiren somiers, ni qualsevol tipus de llit o base, únicament matalassos. Consulteu disponibilitat.

           

DESPESES DE LLIURAMENT

Enviament express: L'enviament express és gratuït per a tota Catalunya.

Servei d'enviament + pujada a domicili amb muntatge: Aquest servei està disponible per a tots els productes que per les seves dimensions o naturalesa requereixin muntatge (excepte complements i matalassos enrotllats). El preu es de 29€ per Catalunya, Aragó i Comunitat Valenciana (excepte província d'Alacant)

Retirada de productes antics. És possible contractar la retirada de matalàs antic, aquest servei té un cost de 15€ IVA inclòs per cada matalàs a retirar. Consulteu disponibilitat.
Le informamos que nuestro horario comercial es de lunes a viernes de 10 a 19, y viernes de 10 a 16