En el moment de comprar per Internet, la teva seguretat és fonamental i el més important. Per això, la nostra pàgina web compta amb els sistemes de protecció de dades més avançades i la nostra empresa compleix amb les màximes garanties de fiabilitat i seguretat.

Les teves compres a Barcelona Confort estan totalment protegides amb el millor sistema de seguretat per a compres online. Igual que utilitzen els principals bancs, organitzacions i empreses, Barcelona Confort posseeix un servidor 100% segur, i protocol "SSL" que garanteix que ningú pugui conèixer les teves dades personals mentre navegues per la nostra pàgina. Navegació i compra 100% segura a Barcelona Confort.

El lloc web barcelonaconfort.cat compleix els requisits indispensables de qualitat i bon fer pel que és totalment segur i fiable navegar per ell.

 

Sistema de protección McAfee Secure

La nostra pàgina web compta amb els més avançats sistemes de protecció de dades, com el sistema McAfee Secure de Trusted Sites. Un certificat que acredita que la nostra botiga online compta amb els més estrictes i avançats mitjans per a mantenir la seguretat del lloc, i a més garanteix que en el nostre portal les teves dades estan totalment fora de perill.

 

Protección SSL

 

Per si no fos prou, tots els nostres sistemes de pagament i tota la botiga online estan protegits mitjançant el millor sistema de seguretat per a internet, el xifrat de dades SSL, això garanteix que quan vagis a introduir les teves dades, aquests viatjaran de forma totalment segura. Per a veure si una web disposa d'aquesta certificació, n'hi ha prou amb pujar a la barra d'adreces del nostre navegador, i just en la part esquerra, ha d'aparèixer la icona d'un cadenat en color verd i indicar que la web és segura.
Le informamos que nuestro horario comercial es de lunes a viernes de 10 a 19, y viernes de 10 a 16