Mujer sorprendida ofertas Duérmete Online

 

Fins a 100 Nits de prova amb el teu nou matalàs a Barcelona Confort

 

El descans reparador i sense preocupacions és una cosa bàsica i fonamental per a la nostra salut, però a més, és un plaer del qual val la pena gaudir. El matalàs és la peça més important del teu equip de descans, per la qual cosa disposar d'un matalàs adequat a les teves necessitats és un factor de vital importància perquè puguis aixecar-te cada matí amb l'energia ben carregada.

A Barcelona Confort sabem de la importància d'un bon descans per a la nostra salut, és per això que disposem de diferents gammes de matalassos, adequats per a les diferents característiques de cada persona. A més, disposem d'un centre d'un expert equip d'assessors, que t'ajudaran tant per telèfon com per xat o email a resoldre qualsevol dubte que tinguis, i t'aconsellarà tenint en compte les teves necessitats, per a poder recomanar-te un producte adequat.

Honestament, existeix la possibilitat que no aconsegueixis adaptar-te al nou matalàs o que potser no hagi estat la alección més encertada o adequada. Per això, Barcelona Confort t'ofereix fins a 100 nits de prova, perquè puguis enamorar-te del teu nou matalàs i assegurar-te que has fet una bona compra.

Aquesta garantia extra de satisfacció s'activa i comença a comptar des del moment en el qual reps el matalàs en el teu domicili. Si vols fer ús d'aquesta garantia extra que t'ofereix Barcelona Confort, hauràs de posar-te en contacte amb el nostre servei d'atenció al client, on t'ajudaran amb tot el procés.

Normalment, la majoria de comerços no accepten canvis en els articles de descans una vegada desprecintados, per raons d'higiene, però a Barcelona Confort ens prenem molt de debò el descans dels nostres clients, i és per això que posem a la teva disposició una gasrantía extra de satisfacció, que consisteix en fins a 100 nits de prova amb la compra del teu nou matalàs.

Si decideixes utilitzar aquest avantatge pots triar qualsevol model de matalàs que sigui de similars característiques o superiors que el primer matalàs. Només has de fer-te càrrec de les despeses de recollida i transport del primer matalàs fins a les nostres instal·lacions. 

Els matalassos que provenen d'aquesta garantia addicional són restaurats, retapizados i donats a organitzacions sense ànim de lucre amb les quals col·laborem. Per aquesta raó, si us plau, et demanem que segueixis les nostres recomanacions per a mantenir el teu matalàs en bones condicions higièniques i així poder realitzar el canvi.

                        

 
Pregunta'ns