Filtrar per

Preu

Preu

  • 17,00 € - 49,00 €

Mesura del coixí

Mesura del coixí

Coixins

Coixins

Quan parlem de descans, moltes persones se centren en l'elecció d'un bon matalàs que els garanteixi un somni reparador i un descans complet, però pocs paren esment als coixins, que són realment la guinda del pastís.

Està demostrat que un coixí inadequat pot contrarestar fàcilment els beneficis que obtenim amb la compra del nostre nou matalàs, ja que pot fer que la nostra columna no estigui en la seva posició òptima, minvant la qualitat del nostre descans.

Segons la prestigiosa doctora Ana Krieger, directora del centre mèdic del somni a Nova York, uns simples centímetres de més o de menys entre el matalàs i el coll, poden alterar la postura i generar problemes de salut, com els dolors cervicals provocats per una mala posició de la columna en descansar, que podrien derivar en problemes majors a llarg termini.

És fonamental que el nostre coixí compleixi amb la seva funció, que és donar suport per a les nostres cervicals i comoditat a l'hora de dormir. 

És molt important que el maluc, l'esquena i coll estiguin alineats perquè la columna vertebral romangui en la seva posició més natural possible.

Si busques coixins de qualitat a bon preu, compara entre les nostres ofertes de coixins i porta't el teu nou coixí amb l'enviament gratuït.                                                            

Hi ha 3 productes.

Veient 1-3 de 3 articles(s)
Filtres actius

Referència: AFIB2070

Coixí Fibra Tacte Suau

0 1 2 3 4 2 Review(s) 

Coixí de fibra siliconada. Rentable a màquina. Teixit tacte suau i sedós. Totalment anti al·lèrgica.

Preu 17,59 € Preu base 29,32 €
Més
En stock

Referència: PNALOE

Coixí Flocs Viscoelástica Medical

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

El coixí Barcelona Confort de flocs de viscoelàstica + funda amb Àloe vera natural és un coixí de fermesa mitjana-alta, teixit amb Àloe vera natural.

Preu 19,74 € Preu base 32,90 €
Més
En stock

Referència: AVT70

Coixí Viscoelàstic Excelent

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Coixí de viscoelàstica pura de formulació exclusiva. Ergonòmica i transpirable. Recomanada per a persones amb molèsties cervicals. Funda rentable de teixit microfibra,  mes fresc i suau que qualsevol altre teixit.

Preu 29,34 € Preu base 48,90 €
Més
En stock
Le informamos que nuestro horario comercial es de lunes a viernes de 10 a 19, y viernes de 10 a 16