Packs matalàs + llit articulat

Packs matalàs + llit articulat

Els somiers articulats o somiers elèctrics, si es combinen amb un matalàs específic per a aquest tipus de bases, o amb un matalàs medicinal o matalàs de gamma mèdica articulable poden proporcionar-nos una posició totalment ergonòmica durant tota la nit. 

​Aquest tipus de somiers també se solen recomanar a persones que pateixen problemes respiratoris, hèrnies de hiat, o que per alguna raó, han de descansar lleugerament incorporats.

​Els somiers articulats també són molt recomanables si ens agrada llegir o veure la televisió en el dormitori, ja que ens proporcionen una posició òptima i un grau extra de comoditat, gràcies als seus diferents plans d'articulació.

​Abans de parlar dels avantatges o beneficis de comprar matalassos i somiers articulats en pack, cal tenir alguna cosa en compte: Si realment els articles que ho componen són realment de qualitat. No serveix de molt comprar un pack de matalàs + somier articulat a un preu molt baix si aquests articles perden les seves propietats o prestacions en poc temps, o si no compleixen amb les nostres expectatives.

​Quant als beneficis de comprar un pack de somier elèctric i matalàs, l'avantatge principal i la més important està en el seu preu, ja a la nostra botiga online hem seleccionat diversos packs amb diferents models de somiers articulats i matalassos resistents i duradors. Tots els nostres somiers articulats i matalassos són de fabricació nacional i inclouen l'enviament amb muntatge gratuïts.

A Barcelona Confort Descans trobaràs diferents ofertes de packs de matalàs + somier articulat, perquè estalviïs en preu, però no en qualitat.

Hi ha 13 productes.

Veient 1-13 de 13 articles(s)
Filtres actius

Referència: EL2090190

Marca: Barcelona Confort

Llit d'Hospital Geriàtric

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Pack llit geriàtric amb carro elevador totalment personalitzable. Diverses opcions i combinacions disponibles. tant en mesures com en la composició del pack. Pots comprar el llit geriàtric amb carro elevador únicament, també existeix l'opció d'afegir un matalàs viscoelàstic o un matalàs sanitari amb fongui impermeable. Tria l'opció que millor s'adapti a...

Preu 724,66 € Preu base 905,82 €
Més
En stock
Pregunta'ns