Packs matalàs + llit articulat

Packs matalàs + llit articulat

Els somiers articulats o somiers elèctrics, si es combinen amb un matalàs específic per a aquest tipus de bases, o amb un matalàs medicinal o matalàs de gamma mèdica articulable poden proporcionar-nos una posició totalment ergonòmica durant tota la nit. 

​Aquest tipus de somiers també se solen recomanar a persones que pateixen problemes respiratoris, hèrnies de hiat, o que per alguna raó, han de descansar lleugerament incorporats.

​Els somiers articulats també són molt recomanables si ens agrada llegir o veure la televisió en el dormitori, ja que ens proporcionen una posició òptima i un grau extra de comoditat, gràcies als seus diferents plans d'articulació.

​Abans de parlar dels avantatges o beneficis de comprar matalassos i somiers articulats en pack, cal tenir alguna cosa en compte: Si realment els articles que ho componen són realment de qualitat. No serveix de molt comprar un pack de matalàs + somier articulat a un preu molt baix si aquests articles perden les seves propietats o prestacions en poc temps, o si no compleixen amb les nostres expectatives.

​Quant als beneficis de comprar un pack de somier elèctric i matalàs, l'avantatge principal i la més important està en el seu preu, ja a la nostra botiga online hem seleccionat diversos packs amb diferents models de somiers articulats i matalassos resistents i duradors. Tots els nostres somiers articulats i matalassos són de fabricació nacional i inclouen l'enviament amb muntatge gratuïts.

A Barcelona Confort Descans trobaràs diferents ofertes de packs de matalàs + somier articulat, perquè estalviïs en preu, però no en qualitat.

Hi ha 12 productes.

Veient 1-12 de 12 articles(s)
Filtres actius

Referència: PERGECOI900190E

Marca: Duérmete Online

Pack Matalàs Ecodorsal + Llit Articulat

0 1 2 3 4 3 Review(s) 

Pack compost per llit articulat elèctric amb 5 Plans d'articulació (inclou comandament amb cable) + matalàs Ecodorsal, incorpora un nucli perfilat d'escuma HR. Altura total del matalàs: 15cm.

Preu 361,36 € Preu base 451,70 €
Més
En inventari

Referència: PKDORSAL90190

Pack Matalàs Dorsal Visco + Llit Articulat

0 1 2 3 4 2 Review(s) 

Pack compost per somier articulat elèctric amb 5 Plans d'articulació (inclou comandament amb cable) + matalàs Viscoelàstic Dorsal, incorpora un nucli perfilat d'escuma HR i 5cm de viscoelàstica amb gel. Altura total del matalàs: 20cm..

Preu 414,50 € Preu base 518,13 €
Més
En inventari

Referència: PLAS90X190

Marca: Duérmete Online

Llit d'Hospital Geriàtric

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Pack llit geriàtric amb carro elevador totalment personalitzable. Diverses opcions i combinacions disponibles. tant en mesures com en la composició del pack. Pots comprar el llit geriàtric amb carro elevador únicament, també existeix l'opció d'afegir un matalàs viscoelàstic o un matalàs sanitari amb fongui impermeable. Tria l'opció que millor s'adapti a...

Preu 867,36 € Preu base 1.084,20 €
Més
En inventari

Referència: COLAD2HR90190

Marca: Duérmete Online

Llit d'Hospital Geriàtric + Matalàs

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Pack llit geriàtric amb carro elevador + matalàs sanitari hospitalari (pots triar entre un dels nostres 3 models) + joc de peu de llit i capçal de fusta. També disposes de l'opció d'afegir un joc de baranes metàl·liques abatibles. Tria l'opció que millor s'adapti a les teves necessitats.

Preu 1.196,14 € Preu base 1.495,17 €
Més
En inventari
Le informamos que nuestro horario comercial es de lunes a viernes de 10 a 19, y viernes de 10 a 16