Matalassos per llits articulats

Matalassos per llits articulats

Si necessites un matalàs per a llit articulat o per a somier articulat, cal tenir en compte diversos factors, ja que no tots els matalassos són vàlids per a utilitzar-los en aquest tipus de llits.

Fins fa pocs anys, el 95% dels matalassos que es venien per a aquesta fi eren matalassos de làtex. El làtex és un bon producte, i molt recomanable per a aquest tipus de bases, ja que és un material elàstic i molt articulable. També és cert que existeixen diferents tipus de materials que articulen a la perfecció i que fins i tot ofereixen encara més i millors prestacions que el làtex, com per exemple, la viscoelàstica o les escumes tècniques perfilades.

Els perfilats són diversos talls que es realitzen en el nucli del matalàs, i són necessaris per a millorar la transpiració del nucli del matalàs, i sobretot perquè pugui articular perfectament com si d'un matalàs de làtex es tractés.

A Barcelona Confort comptem amb una gran varietat de matalassos articulables i matalassos sanitaris, tots ells estan fabricats amb les últimes tecnologies aplicades al descans, tant els seus nuclis, com les diverses capes de confort de les quals estan composts. Els millors matalassos per a llit articulat els trobaràs a la nostra botiga online de matalassos.

Hi ha 6 productes.

Veient 1-6 de 6 articles(s)
Filtres actius

Referència: LUNADUE90190

Marca: Barcelona Confort

Matalàs HR Sanitari

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Fermesa: Mitjana-alta. Nucli: HR de gran densitat. Altura: 15cm. Funda rentable sanitària impermeable, transpirable i ignífuga. Anti àcars i anti bacteris.

Preu 174,47 € Preu base 249,24 €
Més
En stock

Referència: VISCODORSAL

Marca: Barcelona Confort

Matalàs Viscoelàstic Viscodorsal

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Fermesa: Mitjana, amb màxima adaptabilitat i efecte núvol. Nucli: Viscoelàstica amb soia 80kg/m3 + HR perfilat. Altura: 20cm. Antiácaros i antibacterias. Tractament Celliant en teixit, recomanat per a persones amb problemes d'esquena, patologies en les articulacions, i apte per a llits articulats.

Preu 229,82 € Preu base 383,04 €
Més
En stock

Matalàs Viscoelàstic Celliant Premium

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Fermesa: Mitjana, amb màxima adaptabilitat i efecte núvol. Nucli: Viscoelàstica HD + HR perfilat. Altura: 26cm. antiàcars i antibacterians i Hipoal·lergogen Tractament Celliant en teixit, recomanat per a persones amb problemes d'esquena, patologies en les articulacions, i apte per a llits articulats.

Preu 536,70 € Preu base 894,50 €
Més
En stock
Le informamos que nuestro horario comercial es de lunes a viernes de 10 a 19, y viernes de 10 a 16