Packs matalàs + canapè

Packs matalàs + canapè

Els avantatges de comprar un pack de matalàs + canapè abatible són considerables, i aquí les repassarem perquè estiguis segur abans de comprar el teu pack de matalàs i canapè. ​

L'avantatge principal, i la més important, està en el preu, ja que a la nostra botiga online hem seleccionat diversos packs amb diferents models de canapès i matalassos. 

Normalment, hi ha establiments que solen posar a la disposició dels seus clients alguna oferta basada en la compra d'un model determinat de matalàs i una base conjuntament, a canvi d'un descompte addicional, un preu especial d'oferta, o bé, algun regal extra, condicionat a la compra del pack. A Barcelona Confort Descans trobaràs diferents ofertes de packs de matalàs + canapè, perquè estalviïs en preu, però no en qualitat.

​​Tots nostres pack de matalàs + canapè inclouen l'enviament gratuït + muntatge.

Hi ha 15 productes.

Veient 1-15 de 15 articles(s)
Filtres actius

Referència: PACK PRINCE MAS CANAPÉ REF

Marca: Barcelona Confort

Pack Matalàs Prince Molls Ensacats + Canapè Fusta Extra Reforçat

0 1 2 3 4 1 Review(s) 

Matalàs Prince de molls ensacats de gamma alta confortable i resistent, elaborat amb materials naturals, amb un teixit fresc i suau.  Canapè abatible de fusta reforçat (fustes de 30mm de gruix) i de gran capacitat. Incorpora airejadors de ventilació en la tapa. Disponible en diversos colors.

Preu 612,18 € Preu base 1.020,30 €
Més
En stock
Le informamos que nuestro horario comercial es de lunes a viernes de 10 a 19, y viernes de 10 a 16