Pagament amb Paypal: Si vostè té un compte de Paypal, pot pagar les seves compres còmodament a Barcelona Confort de manera ràpida i segura. Al final del procés de la comanda, accedir al compte segur de Paypal i, després, comprovar els detalls de la compra, pagament de la comanda.

 

Pagaments amb targetes de crèdit o dèbit: Confort Barcelona compta amb una passarel.la de pagament Redsys 100% segura, la més utilitzada, així farà les seves compres amb comoditat i seguretat.

              

Finançament Pepper: Vostè pot pagar en còmodes quotes, fins a 24 mesos, mitjançant finançament ofert per Pepper Group, subjecta a aprovació per part de l'entitat financera.

 

Transferència: Vostè pot pagar per transferència bancària. Indiqui aquesta forma de pagament i li donarem el nostre número de compte per poder tramitar la comanda. Tingueu en compte que si trieu aquesta forma de pagament, s'ha de fer el pagament de l'import total de la comanda.

                                

Finançament sense interessos CETELEM: Vostè pot pagar en còmodes quotes, fins a 24 mesos sense interessos, mitjançant finançament ofert per Cetelem, subjecta a aprovació per part de l'entitat financera.

 

 

Pagament contra reemborsament (pagament al lliurament): També pot realitzar el pagament de la seva comanda contra reemborsament, és a dir, a l'missatger. Aquesta forma de pagament està disponible per a qualsevol producte de la web, es sol·licitarà una paga i senyal de l'30% de l'import de la comanda. 
Le informamos que nuestro horario comercial es de lunes a viernes de 10 a 19, y viernes de 10 a 16