Pagament amb Paypal: Si vostè té un compte de Paypal, pot pagar les seves compres còmodament a Barcelona Confort de manera ràpida i segura. Al final del procés de la comanda, accedir al compte segur de Paypal i, després, comprovar els detalls de la compra, pagament de la comanda.

 

Pagaments amb targetes de crèdit o dèbit: Confort Barcelona compta amb una passarel.la de pagament segur 100%, així fa les seves compres amb comoditat i seguretat.

 

Transferència: Vostè pot pagar per transferència bancària. Indiqui aquesta forma de pagament i li donarem el nostre número de compte per poder tramitar la comanda. Tingueu en compte que si trieu aquesta forma de pagament, s'ha de fer el pagament de l'import total de la comanda.

Finançament sense interessos CETELEM: Vostè pot pagar en còmodes quotes, fins a 24 mesos sense interessos, mitjançant finançament ofert per Cetelem, subjecta a aprovació per part de l'entitat financera.

 

 

Pagament al lliurament: En Barcelona Confort pot fer el pagament de la comanda al lliurament, al nostre repartidor o muntadors, sense comissions, sense pagues y senyals o dipòsits previs.