Matalassos molls ensacats

Matalassos molls ensacats

Els matalassos de molls ensacats et proporcionen un suport ferm i estable, mantenint un alt nivell d'adaptabilitat i confort. Aquest tipus de matalassos ajuden a mantenir la teva columna en la seva posició natural. Un altre aspecte a destacar dels matalassos de molls és el seu elevat nivell de ventilació, pel fet que els blocs de molls exerceixen a més, la funció d'una excel·lent cambra d'aire, proporcionant-nos una temperatura agradable en qualsevol època de l'any, els matalassos de molls són frescos fins i tot els mesos més calorosos. Una altra de les seves característiques  principals és que a causa d'aquesta ventilació a l'interior del matalàs, el manté lliure d'àcars, bacteris i fongs, minimitzant el risc de reaccions al·lèrgiques.

A Barcelona Confort comptem amb una gran varietat de matalassos de molls ensacats d'excel·lent qualitat, tots ells estan fabricats amb les últimes tecnologies aplicades al descans, tant els seus nuclis, com les diverses capes de confort de les quals estan composts. Els millors matalassos de molls els trobaràs a la nostra botiga online.

Hi ha 5 productes.

Veient 1-5 de 5 articles(s)
Filtres actius

Referència: DUBXL080180033

Marca: Duérmete Online

Matalàs de Luxe Dubai XL

0 1 2 3 4 6 Review(s) 

10 Anys de garantia Fermesa: Nucli d'alta fermesa amb topper de gran acolliment amb efecte núvol. Nucli: Viscoelàstica amb gel + molls ensacats.  Topper Viscoelàstica amb gel + fibres antialérgicas. Altura: 33cm. Antiácars i antibacteris.  Teixit viscosa 100% natural.

Preu 473,80 € Preu base 789,66 €
Més
En inventari
Le informamos que nuestro horario comercial es de lunes a viernes de 10 a 19, y viernes de 10 a 16