Bases Tapissades

Bases Tapissades

Què és el teixit 3D i per a què s'utilitza?

El teixit 3D és un tipus de teixit molt utilitzat a la roba esportiva i en les sabatilles d'esport, ja que augmenta significativament la ventilació d'aquests productes. Encara que gràcies al seu alt nivell de prestacions també ha estat incorporat tant a matalassos com als entapissats de les bases per a matalàs, ja a causa de la seva estructura de reixeta doble proporciona una petita cambra d'aire, augmentant significativament el nivell de transpiració entre el nostre matalàs i la base. De fet, existeixen matalassos que en una de les seves cares incorporen aquest teixit, per a millorar la seva ventilació i evitar l'aparició de bacteris, àcars i fongs, que proliferen en condicions humitat o falta de ventilació.

Són recomanables les bases entapissades en teixit 3D?

Les bases entapissades en teixit 3D, són un suport per a matalàs molt usat, un dels més venuts. Proporcionen un suport ferm, són duradores, pots triar el color, i tenen molta més qualitat estètica que un somier convencional. Les bases entapissades en teixit 3D amb millor qualitat i al millor preu les trobaràs a Barcelona Confort Descans. Enviament gratuït amb muntatge.

Hi ha 2 productes.

Veient 1-2 de 2 articles(s)
Filtres actius

Referència: CANGTAP90190BL

Cangur Entapissat 3D Reforçat

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Cangur entapissat reforçat amb estructura d'acer 40x30mm folrat amb teixit 3D transpirable. Cada base entapissada de les quals incorpora el conjunt està reforçada amb 5 barres transversals i incorporen vàlvules de ventilació.

Preu 308,03 € Preu base 385,03 €
Més
En inventari
Le informamos que nuestro horario comercial es de lunes a viernes de 10 a 19, y viernes de 10 a 16