• Preu reduït

Matalàs Viscoelàstic Celliant Premium

Fermesa: Mitjana, amb màxima adaptabilitat i efecte núvol.

Nucli: Viscoelàstica HD + HR perfilat.

Altura: 26cm.

antiàcars i antibacterians i Hipoal·lergogen

Tractament Celliant en teixit, recomanat per a persones amb problemes d'esquena, patologies en les articulacions, i apte per a llits articulats.

Mesures
894,50 €
536,70 € Estalvia 40%
Impostos inclosos
Quantitat
En stock

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
Descripció

El matalàs viscoelàstic Celliant Premium és un matalàs totalment articulable, gràcies al seu nucli HR de 30kg/m³ de densitat, perfilat per a una articulació perfecta, al qual li acompanyen 8cm de viscoelàstica amb soia d'última generació, amb extractes naturals de soia, que s'adapten acuradament a la nostra zona lumbar i dorsal, alleujant els punts de pressió sobre el nostre cos, músculs, ossos i articulacions, oferint una sensació de comoditat única en el mercat. Un autèntic matalàs de gamma alta que millorarà significativament la qualitat del teu descans.

 

 

 

 




 




 




 

 

 

 

 

 

CARACTERÍSTIQUES DEL MATALÀS

 



 

ALTURA DEL MATALÀS: 26cm.

 

 

• Teixit Strech d'alt gramatge i gran qualitat en la cara superior, molt resistent, fresc i molt transpirable. En la part lateral i inferior incorpora teixit premium chenille, aportant un elevat grau de ventilació.

 

 

 

• El teixit incorpora tractament CELLIANT, que ens proporciona diversos beneficis per al nostre descans i salut. El principal d'ells és la capacitat d'aprofitar la calor corporal que desprenem i retornar-lo en forma de raigs infrarojos, els quals augmenten el flux sanguini, activant la circulació i millorant notablement la relaxació i qualitat del nostre descans. Alleuja significativament els dolors i molèsties musculars, ja sigui per alguna patologia o pel cansament i desgast diari acumulat. Un matalàs que et farà despertar ple d'energia i vitalitat.



• 8 cm Viscoelàstica HD amb gran densitat (80kg/m³). S'adapta a cada contorn del nostre cos, gràcies a la seva formulació exclusiva amb extractes naturals de soia, que cuiden d'una forma especial els nostres ossos, músculs i articulacions, millorant la circulació i millorant la qualitat del nostre descans.



• El nucli del matalàs és de escuma HR PLUS d'alta densitat (30kg/m³), que ens garanteix una gran durabilitat i aguant del matalàs. A més, el nucli està perfilat (incorpora diversos talls amb cambres d'aire que faciliten la ventilació interior del matalàs i ajuden al fet que l'articulació en un llit elèctric sigui possible, acompanyant els moviments del nostre llit articulat.



• El matalàs incorpora una funda integral amb cremallera, amb tractament anti àcars i anti bacteris i Hipoal·lergogen al costat de l'esmentat tractament CELLIANT. En la cara inferior incorpora teixit 3D súper transpirable, afavorint la ventilació del matalàs.




 



Oeko-Tex



Certificat d'absència de substàncies nocives en els teixits.

 

 

 

Certificado calidad   



Certificat Europeu de no toxicitat de productes químics en les escumes.

Detalls del producte

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
5 altres productes de la mateixa categoria:

Referència: LUNADUE90190

Marca: Barcelona Confort

Matalàs HR Sanitari

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Fermesa: Mitjana-alta. Nucli: HR de gran densitat. Altura: 15cm. Funda rentable sanitària impermeable, transpirable i ignífuga. Anti àcars i anti bacteris.

Preu 174,47 € Preu base 249,24 €
Més
En stock

Referència: VISCODORSAL

Marca: Barcelona Confort

Matalàs Viscoelàstic Viscodorsal

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Fermesa: Mitjana, amb màxima adaptabilitat i efecte núvol. Nucli: Viscoelàstica amb soia 80kg/m3 + HR perfilat. Altura: 20cm. Antiácaros i antibacterias. Tractament Celliant en teixit, recomanat per a persones amb problemes d'esquena, patologies en les articulacions, i apte per a llits articulats.

Preu 229,82 € Preu base 383,04 €
Més
En stock
Le informamos que nuestro horario comercial es de lunes a viernes de 10 a 19, y viernes de 10 a 16