Canapès

Canapès

Per a comprar canapès abatibles, cal tenir en comptes diversos factors. Un d'ells és si volem un canapè entapissat o un canapè de fusta, Per exemple, en llars on hi ha mascotes, se sol recomanar especialment el canapè de fusta. Una vegada decidit això hi ha coses a tenir en compte, com per exemple, el color, teixits, en el cas que sigui entapissat, si volem que sigui un canapè abatible estàndard o un canapè abatible amb somier articulat, fins i tot existeixen els canapès abatibles amb obertura motoritzada, o canapès automàtics.

A Barcelona Confort Descans, disposem d'una àmplia gamma de canapès abatibles, ja siguin canapès en fusta o canapès entapissats, tots ells fabricats amb els millors materials i disponibles en diversos colors. Usa el nostre comparador per a trobar el teu canapè abatible ideal. Tots els nostres canapès inclouen l'enviament gratuït amb muntatge.

Hi ha 4 productes.

Veient 1-4 de 4 producte(s)

Filtres actius

Canapè Elèctric Articulat Fusta

star star star star star
22 Opinions 

Canapè elèctric articulat de gran capacitat. Fabricat amb calaix de fusta de gran capacitat, amb cantoneres de fusta massissa, i incorpora un o dos llits articulats amb 5 plans. Un canapè articulat robust, resistent i funcional. Disponible en diversos colors. Inclou comandament sense fil.

Preu 540,22 € Preu regular 635,55 €
Més
En estoc

Canapè Fusta gran Capacitat

star star star star star
6 Opinions 

Canapè abatible de fusta extra reforçat i de gran capacitat. Incorpora aireadores de ventilació en la tapa. Disponible en diversos colors. 29cm de capacitat útil i 37cm d'alçada total.

Preu 241,94 € Preu regular 284,64 €
Més
En estoc

Canapè Lateral Fusta Extra Reforçat

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Opinions 

Canapè abatible de fusta extra reforçat i de gran capacitat. Obertura lateral mitjançant pistons hidràulics d'alta potència i durabilitat. Incorpora aireadors de ventilació en la tapa. Disponible en diversos colors.

Preu 264,74 € Preu regular 311,46 €
Més
En estoc