Le informamos que nuestro horario comercial es de lunes a viernes de 10 a 19, y viernes de 10 a 16
Canapès

Canapès

Per a comprar canapès abatibles, cal tenir en comptes diversos factors. Un d'ells és si volem un canapè entapissat o un canapè de fusta, Per exemple, en llars on hi ha mascotes, se sol recomanar especialment el canapè de fusta. Una vegada decidit això hi ha coses a tenir en compte, com per exemple, el color, teixits, en el cas que sigui entapissat, si volem que sigui un canapè abatible estàndard o un canapè abatible amb somier articulat, fins i tot existeixen els canapès abatibles amb obertura motoritzada, o canapès automàtics.

A Barcelona Confort Descans, disposem d'una àmplia gamma de canapès abatibles, ja siguin canapès en fusta o canapès entapissats, tots ells fabricats amb els millors materials i disponibles en diversos colors. Usa el nostre comparador per a trobar el teu canapè abatible ideal. Tots els nostres canapès inclouen l'enviament gratuït amb muntatge.

Hi ha 4 productes.

Veient 1-4 de 4 producte(s)

Filtres actius

Canapè Elèctric Articulat Fusta

0 1 2 3 4 22 Review(s) 

Canapè elèctric articulat de gran capacitat. Fabricat amb calaix de fusta de gran capacitat, amb cantoneres de fusta massissa, i incorpora un o dos llits articulats amb 5 plans. Un canapè articulat robust, resistent i funcional. Disponible en diversos colors. Inclou comandament sense fil.

Preu 572,63 € Preu regular 673,68 €
Més
En estoc

Canapè Lateral Fusta Extra Reforçat

Canapè abatible de fusta extra reforçat i de gran capacitat. Obertura lateral mitjançant pistons hidràulics d'alta potència i durabilitat. Incorpora aireadors de ventilació en la tapa. Disponible en diversos colors.

Preu 330,18 € Preu regular 388,44 €
Més
En estoc