1. Este producto no está disponible en este momento.
Mesures



290,43 €
267,19 € Estalvia 8%

Mesures
Color

Contenido del pack

Fermesa: Mitjana.

Nucli: Escuma HR amb gran densitat. 

HR + 5 cm de Viscoelàstica

Altura: 25cm (+/-)


El matalàs Neo està elaborat amb un Nucli d'escuma hr amb gran densitat, que ens aporta la fermesa que la nostra columna necessita, a més d'una excel·lent ventilació del matalàs. Qualitat premium, ferma però molt confortable, gràcies a les seves 5cm de viscoelàstica Gelfresh de formulació exclusiva, que s'adapta progressivament al nostre cos, proporcionant un confort únic en el mercat

El seu teixit premium d'alt gramatge li dóna el toc extra de confort que tot matalàs d'alta gamma ha d'oferir, amb un tacte suau i sedós, i incorpora protecció contra àcars, bacteris i fongs, gràcies al seu tractament Sanitized. Matalàs desenfundable, incorpora 2 anses per a facilitar el seu volteig, al costat d'un brodat exclusiu en el lateral. Elaborat amb materials totalment transpirables, tant el seu teixit superior, com el teixit 3d de la cara inferior, assegurant una excel·lent ventilació del matalàs, mantenint una temperatura ideal en qualsevol època de l'any

Llibertat de moviments: Independència de llits, d'aquesta no notem els moviments de l'altre dorment. El matalàs Neo és ideal per a dormir en qualsevol posició, assegurant un altíssim grau de confort i garantint un descans reparador.

 

 

                      

 

 

                                

  

CARACTERÍSTIQUES DEL MATALÀS

   

ALTURA MATALÀS: 25cm

 1. Embuatat superior en teixit stretch premium termoregulador d'alt gramatge, molt resistent i transpirable.

2. 5cm de viscoelàstica amb Gelfresh (micropartícules de gel) Adaptabilitat i confort elevats al màxim.

3. Nucli d'escuma HR d'alta densitat (30kg/m³) elaborat amb estructura de porus obert, transpirable i durador.

4. Teixit inferior de malla 3D de màxima transpiració per a una ventilació total del matalàs.

5. Lateral del matalàs d'atractiu disseny elaborat amb teixit premium, incorpora anses per a facilitar el seu volteig o rotació.

                          

 
Oeko-Tex 


Certificat de qualitat i absència de substàncies nocives.

 

Certificado calidad   


Certificat Europeu de no toxicitat de productes químics en l'escuma.

              
  

Canapè abatible de fusta extra reforçat (fustes de 30mm de gruix) i de gran capacitat. Incorpora airejadors de ventilació en la tapa. Disponible en diversos colors.


El canapè abatible de fusta extra reforçat Barcelona és un canapè molt resistent, gràcies a la seva estructura reforçada i a la seva tapa extra gruixuda de gran resistència i excel·lent durabilitat. Disponible en diversos colors. A més, el canapè de fusta Barcelona és un canapè de gran capacitat, gràcies a les seves 28cm de fons útil.

 

 

CARACTERÍSTIQUES DE L'HABITACLE

 

 

Calaix reforçat de 30mm de gruix, elaborat amb aglomerat d'excel·lent qualitat i resistència, fabricació 100% nacional. Gran capacitat, gràcies a les seves 28cm de fons de magatzematge.

 

CARACTERÍSTIQUES DE LA TAPA

 

 

Tapa elaborada amb estructura tubular d'acer, la més forta i reforçada. Incorpora un tauler d'aglomerat de 8mm de gruix, que a més inclou 4 vàlvules de ventilació que serveixen per a evitar l'aparició d'humitats i perquè tant el matalàs com l'interior del canapè estiguin perfectament ventilats.

 

CARACTERÍSTIQUES DEL FONS

 

Fondo reforzado canapé abatible

 

El fons del canapè abatible extra reforçat Barcelona Confort, està elaborat amb un tauler d'aglomerat reforçat, perquè el fet de posar pes dins del canapè no sigui un problema, a més, el canapè en anar directament sobre el sòl, es pot posar pes sense por de que el fons es deformi o s'acabi trencant. 

En definitiva, el canapè abatible Barcelona Confort de gran capacitat és un canapè fort, robust, amb un disseny d'allò més atractiu, transpirable i per descomptat, a un preu just i raonable, sense intermediaris.

                            

Fitxa tècnica

Alçada total canapè
34cm
Capacitat del canapè
28cm
Gruix fusta canapè
30mm
Garantia
3 Anys de garantia
Tipus d'obertura
Obertura frontal

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Pregunta'ns